Liker du å få ting til å eksplodere?

Da frister kanskje arkadespillet Batsugun, som nå er ute på moderne plattformer.

Det slutter aldri å overraske meg hvor mange vertikalskrollende skytespill det finnes der ute, og i tillegg virker det som en merkelig høy andel av disse spillene faktisk er veldig gode (hvis man takler sjangeren, da).

Batsugun.
Batsugun.

Tidligere Japan-eksklusivt

Batsugun kom opprinnelig ut i arkadehallene (primært i Japan) i 1993, og regnes som et viktig spill i utviklingen av «bullet hell»-undersjangeren. Det pøser på med både fiender og kuler, og skal være svært hektisk. I 1996 kom spillet til Sega Saturn, og også den versjonen holdt seg for det meste i Japan. Men begge utgavene har et godt rykte hos kjennere i vesten også.

Nå er spillet ute på moderne plattformer, via City Connection. BATSUGUN Saturn Tribute Boosted bygger videre på Saturn-utgaven, og har moderne hjelpemidler som muligheten til å spole tilbake når du blir truffet av kuler, mulighet til å lagre spillet når som helst og gjøre ekstra innstillinger for å skreddersy opplevelsen. Du kan også velge mellom gammel og ny musikk.

Du kan få fatt i spillet på Steam, Switch, Xbox og PlayStation. Merk at PC-versjonen krever at du har en håndkontroller å spille med. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.