The Talos Principle 2 er på vei

En av de bedre hjernetrimmerne fra nyere tid får oppfølger.

The Talos Principle er et av mine favorittspill i hjernetrimsjangeren. Det har smarte puslenøtter av den typen som kan være frustrerende der og da, men gjør at du føler deg som en gluping på nivå med Magnus Carlsen når du overvinner dem, kombinert med genuint fascinerende tematikk og en ordentlig velskrevet bakgrunnshistorie.

Mer pusling.
Mer pusling.

Nå får spillet en oppfølger. Dette ble annonsert på onsdagens PlayStation-event, men The Talos Principle 2 kommer til PC og Xbox Seris X|S i tillegg til PlayStation 5. Lanseringen skal finne sted senere i år.

Vri hjernemusklene igjen

The Talos Principle 2 ser ut til å følge ganske tett i forgjengerens fotspor, med førstepersons pusling der manipulering av laserstråler er sentralt. Men vi loves heldigvis flere nye puslemekanismer (jeg tror originalspillet gjorde det meste som var å gjøre med de eksisterende mekanismene). Blant annet skal vi få manipulere tyngdekraften og det som ser ut til å være ut av roboten-opplevelser.

I tillegg skal vi få en rikere handling enn forrige spill (forfatterne Jonas Kyratzes og Tom Jubert har fått selskap av Verena Kyratzes denne gangen), og visstnok den største og rareste verdenen utviklerstudioet Croteam noensinne har laget. Flere avslutninger loves også.

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon, eller ta en titt på denne traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.