Liveshow med Spæll på Tiltcast 3.0

Hør Spælls livepodcast, der de intervjuer eieren av utestedet Tilt.

Denne helgen gikk Tiltcast 3.0 av stabelen i Oslo. Dette var et arrangement på arkade-/utestedet Tilt, som samlet noen av Norges beste spillpodcaster for liveopptak. Det hele ble sparket igang av DOS-folkets favorittpodcast, cd SPILL, og litt senere var det Spælls tur til å gå på scenen. Ellers dukket blant annet Nerdelandslaget, LOLbua, Rad Crew og Spillmatic opp.

Adrian og Håkån, med Kjell Gunnar Høen i midten. Foto: Roger Greve.
Adrian og Håkån, med Kjell Gunnar Høen i midten. Foto: Roger Greve.

Intervju med Tilt-eieren

Dette er faktisk den første Spæll-podcasten noensinne der Håkon og Adrian sitter i samme rom for podcast-opptaket. Dette rommet deler de ikke bare med et ivrig publikum, men også ukens gjest, Kjell Gunnar Høen.

Han eier utestedet Tilt, og nå får vi høre litt om hans bakgrunn, spillinteresse og hvordan Tilt endte opp med Europas største utvalg flipper- og arkadespill.

Tilts automater kommer fra en privat samling med over 2500 maskiner, inkludert mange sjeldne eksemplarer. Et av de mest spennende er Nintendo-spillet Sky Skipper, som er et av temaene i podcasten. Hør den her:

Bildene brukt i saken er tatt av Roger Greve.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.