New Zealand Story er med i ny Taito-samling

Taito Milestones 2 lanseres i august, men kun for Switch.

For spillere som husker åtti- og nittitallet er Taito et kjent og gjerne også kjært navn. De slo gjennom med Space Invaders, og lagde en rekke klassiske arkadespill som ble favoritter både i originalform og på datidens hjemmeplattformer.

Ny samlepakke på vei

Dinorex ser jo passe sprøtt ut.
Dinorex ser jo passe sprøtt ut.

Taito Milestones 2 er en ny spillsamling med Taito-spill, som skal lanseres på Switch den 31. august. Denne samlingen har ikke så voldsomt mange ikoniske spill, men for min del finner jeg en gammel favoritt her: New Zealand Story.

I dette klassiske plattformspillet får du rollen som en kiwikylling som må redde vennene sine fra en ond hvalross, og jeg husker spillet som søtt, variert, utfordrende og vanedannende. Jeg spilte det på Amiga, men det er selvsagt arkadeoriginalen som er inkludert i samlingen.

Ellers får vi actionspillet Kiki Kakai, sideskrolleren Darius II (i treskjermersversjon), vertikalskrolleren Gun Frontier, plattformspillet Liquid Kids, slåssespillet Solitary Fighter, brannmannspillet Ben Bero Beh, arkadespillet The Legend of Kage, dinosaurspillet Dinorex og sideskrolleren Metal Black.

Her er en trailer:

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.