Vikingaction med flotte piksler

Og musikk laget av Turrican-maestro Chris Hüelsbeck.

En gang i tiden var mange av oss redde for at 2D-spill var en døende kunstform, men i dag er det nesten umulig å holde rede på alle de flotte 2D-spillene som dukker opp fra indie-utviklere verden over. Dermed trenger de gjerne en liten «hook» for å vekke oppmerksomheten.

Pent!
Pent!

I Tiny Thors tilfelle er denne at både pikslene og musikken har blitt laget av legender fra spillindustrien. Grafikken er det Henk Nieborg som har stått for; med titler som Ambermoon, Amberstar, Flink, The Adventures of Lomax og Lionheart på rullebladet er dette en mann som vet hvordan man setter sammen store piksler for gode resultater.

Musikken har  Chris Hüelsbeck laget. Han er nok mest kjent for lydsporet til de klassiske Turrican-spillene, men med alt fra The Great Giana Sisters til Rogue Squadron har han rikelig med erfaring.

Så er det selvsagt ikke slik at dette automatisk betyr at spillet er godt, men det ser nå ut som Tiny Thor – som altså er et skrollende plattformspill der hovedpersonens hammer ser ut til å by på et mangfold av muligheter – har fått ganske positiv omtale så langt. Det er ute på PC (Steam, GOG) og kommer snart til Switch. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.