Sonic Superstars er et nytt 2D-spill i serien

Kommer til PC og konsoll, og ser faktisk ganske solid ut.

Sonic-serien har gjort mye merkelig i årenes løp, så det er lett å bli mistroisk hver gang Sega annonserer et nytt spill i serien. Men Sonic Superstars, som ble avduket i går kveld, ser rimelig solid ut. Det kombinerer klassisk spilldesign og modernisert presentasjon, og traileren under viser mye fargerik variasjon.

Dette blir nok moro.
Dette blir nok moro.

I Sonic Superstars får du velge mellom Sonic, Tails, Knuckles og Amy Rose, og spille gjennom fargerike 2D-nivåer sammen med opp til tre andre spillere (hele kampanjen kan fullføres i lokal samarbeidsmodus). Vi loves nye egenskaper og bonuser, som skal tilby nye måter å spille på, samtidig som de grunnleggende mekanismene er hentet fra seriens røtter.

Grafikken er i 3D denne gangen, men også her er spillet tro mot sine 2D-forgjengere. Det ser også ut til å ha flere minispill og ekstrautfordringer. Sonic Superstars slippes for PC (både Epic og Steam) og alle de forventede konsollplattformene, og her er altså traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.