Slåssespillet Dark Rift er ute på Steam

Om du skulle være interessert.

Dark Rift er et én mot én-slåssespill som opprinnelig ble sluppet for Nintendo 64 og var det første konsolleksklusive spillet i sitt slag på den plattformen. Det er vel også det eneste ved spillet som er særlig interessant, og det kom til PC bare noen måneder senere.

Dark Rift.
Dark Rift.

Men om du skulle ha et nostalgisk forhold til Dark Rift, som fikk sånn midt-på-treet-omtaler av pressen da det kom, er det nå ute på Steam. Det har tidligere blitt sluppet på GOG.

Det er PC-versjonen som er relansert, ikke Nintendo 64-versjonen (da hadde vel Nintendo klikket i alle mulige vinkler, inkludert noen ikke-euklidske). Piko Interactive er utgiveren.

Dark Rift er altså et slåssespill der to slåsskjemper må banke hverandre til bare én står igjen. Så må de gjenta prosessen, i opp til fire ekstra runder, til én av dem har vunnet tre ganger. Jeg vet ikke om det har tålt tidens tann i særlig grad, men ser det har fått relativt greie brukeranmeldelser på GOG. Apropos GOG; det er også mye billigere der enn på Steam, spesielt nå i sommersalget.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.