American Hero relanseres med mer pupper

FMV-spillet som opprinnelig ble kansellert på nittitallet får en Unrated-versjon.

American Hero er en «interaktiv film» som bruker ekte video for å fortelle en smått absurd historie der Los Angeles er under angrep av en ond vitenskapsmann som har skapt et kjemisk stoff som tar kontroll over de som blir utsatt for det. I rollen som ex-spionen Jack må du stoppe ham.

Dette var for drøyt for Steam.
American Hero.

På skuespillerlisten finner vi blant annet Timothy Bottoms, Daniel Roebuck og Musetta Vander. Bottoms spiller hovedpersonen.

Spillet ble opprinnelig utviklet på nittitallet, men ble til slutt kansellert. For et par år siden ble det plukket opp av Ziggurat Interactive, som fullførte spillet og pusset det litt opp, for å slippe det på GOG og konsoll (de tenkte også å slippe det på Steam, men selv om for eksempel Nintendo ikke hadde noen problemer med spillets innhold ble det merkelig nok for drøyt for Valve).

Slippes på nytt

Oioi!
Oioi!

Nå får spillet enda en utgave, på GOG og i fysisk versjon. Der slippes nemlig American Hero Unrated om ikke så lenge, og dermed blir det mer pupper og sex. Jeg kjenner ikke helt til historien bak spillet, men dette er åpenbart scener som ble spilt inn da det opprinnelig var under utvikling. Det er mulig de ble fjernet for å sikre at spillet kunne lanseres på moderne konsoller.

Antakeligvis er sexscenene like teite som resten av spillet, men det vil jo i så fall være «par for the course» for nittitallets interaktive filmer. Om eksisterende eiere må kjøpe spillet på nytt for å få tilgang på de pikselerte puppene vites ikke, men Ziggurat Interactive har tidligere vært ganske greie med slikt.

Her er en trailer, og jommen høres det ikke ut som de har fått Duke Nukem til å gi oss all den nødvendige informasjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.