My Name is Uncle Groucho You Win a Fat Cigar

Er navnet på et ekte ZX Spectrum-spill, som er ute på Steam nå.

Noen av retrospillene som relanseres på Steam av Pixel Games UK er ganske obskure, og ganske rare. Ta for eksempel My Name is Uncle Groucho You Win a Fat Sigar for ZX Spectrum, som dukket opp i forrige uke. Her må du utforske en alternativ versjon av Hollywood på jakt etter en klone av Groucho Marx og vennen hans, Piman.

Spillet er et slags teksteventyr, men du må også vedde på hester eller gamble for å vinne feite sigarer, som brukes som penger i denne versjonen av Hollywood.

Svipptur til LA

Da spillet opprinnelig kom ut hadde det et også overordnet mysterium; underveis fikk du hint som skulle hjelpe deg å identifisere en kjent person, og førstemann til å sende riktig svar til utgiver Automata UK vant en tur til Hollywood med det supersoniske passasjerflyet Concorde. Det var Phil Daley fra Stoke-On-Trent som vant premien i 1984 – gratulerer, Phil!

Uansett, spillet er nå ute på Steam. Det er en emulert utgave der du kan lagre og laste inn som du vil, og endre på diverse innstillinger. Støtte for moderne håndkontrollere er også inkludert, skjønt jeg vet ikke hvor relevant det er for akkurat dette spillet.

Ellers har Pixel Games UK relansert det småsære Mutants (Commodore 64, Amstrad CPC og ZX Spectrum), som sikkert er mest kjent for Fred Grays lydspor. De har også gitt ut labyrintspillet Paws for ZX Spectrum og Amstrad CPC. Om ikke fryktelig lenge dukker også det spretne actionspillet Re-Bounder (Commodore 64) opp på Steam. Så da vet du det!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.