Nobuo Uematsu kommer til Norge

Den legendariske Final Fantasy-komponisten skal holde konsert, og kommer også til Retromessa.

Nobuo Uematsu er muligens den mest kjente komponisten av spillmusikk i verden, takket være hans mange minneverdige låter skapt for Final Fantasy-serien. Til høsten kommer han til Norge, for å holde konsert i Sandefjord.

Musikk fra Final Fantasy

Sammen med Uematsu kommer åtte andre musikere, og det er konsertopplegget conTiki som skal arrangere. Dette har allerede blitt spilt andre steder i verden. Uematsu og bandet skal spille et utvalg kjente og kjære klassikere fra Final Fantasy-serien. Konserten finner sted i Hjertnes Kulturhus lørdag 19. august klokken 18, og billetter kan kjøpes her.

I tillegg dukker Uematsu opp på Retromessa samme dag. Der vil han holde et Q/A-panel der han svarer på spørsmål fra publikum Mer informasjon om dette kan du finne på arrangementets nettsted.

– Det å få dette til er virkelig helt absurd, å få en komponist i verdensklasse som Uematsu-san til Sandefjord og Retromessa er som at Beatles eller Metallica spiller på den lokale puben, sier messegeneral Jan Olav Hegvik i en pressemelding.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.