Feriemodus på Spillhistorie.no

Vi slapper av litt – uten spill, merkelig nok.

Noen ganger må selv den mest harbarkede spiller innse at tiden har kommet for å bruke litt tid ute, og for min del har den tiden kommet nå. Jeg er på Kjerringøy, som er et godt stykke unna kontoret hjemme i Kristiansand, og jeg har 28% igjen på batteriet til den bærbare maskinen.

Jeg kom selvsagt hit med intensjonen om å skvise inn litt skriving nå og da, men så langt har det ikke vært tid. Vi får se hvordan det blir, og om det dukker opp saker fra andre skribenter nå og da, men uansett er vi tilbake om et par uker.

Dere må ha en god sommer i mellomtiden, og husk at vi har et rimelig stort artikkelarkiv som dere kan kikke på mens dere venter på mer stoff.

7 kommentarer om “Feriemodus på Spillhistorie.no”

    • Nei, det gjør det visst ikke. Jeg tror hele Spillforumet.no er lagt ned. Lenge siden vi brukte det aktivt nå, så jeg tror bare vi fjerner lenken i stedet for å finne en ny løsning. Har jo Discord.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.