Fotballklubb kunngjorde spillersignering via Sensible Soccer

Morsomt!

Vi har ikke fryktelig mye fotballstoff her på berget, så at engelske Shrewsbury Town FC har signert tidligere kaptein for Evertons ungdomslag Morgan Feeney er ikke en nyhet vi tradisjonelt ville dekket her. Selv er jeg faktisk ikke sikker på at jeg noensinne har hørt om Shrewsbury Town FC, med mindre laget har dukket opp i en diskusjon mellom Jokke og Pondus.

Men måten signeringen ble kunngjort for fansen på gjorde likevel at den måtte få en liten plass her. Den ansvarlige for sosiale medier hos klubben valgte nemlig å røpe det hele via MegaDrive-versjonen av Sensible Soccer!

Se det her:

Vi kan ikke annet enn å applaudere klubben, i og med at Sensible (World of) Soccer er tidenes beste fotballspill. Ingen protester, takk.

2 kommentarer om “Fotballklubb kunngjorde spillersignering via Sensible Soccer”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.