The Ninja Saviors byr på kaotisk 2D-slåssing

Taito-spillet fra 1994 er tilbake i forbedret utgave, nå også på PC.

Den japanske utgiveren Taito har lansert The Ninja Saviors: Return of the Warriors på PC. Spillet er en nyutgave av et SNES-spill fra 1994, og denne versjonen kom til moderne konsoller allerede i 2019. Men det er alltid koselig når disse spillene ender opp på PC også, selv om det noen ganger tar litt mer tid enn vi skulle likt.

Mye som skjer på skjermen.
Mye som skjer på skjermen.

Spillet er uansett et sideskrollende slåssespill ikke superulikt titler som Streets of Rage og Golden Axe, men med litt ekstra galskap inkludert. Du velger en av fem android-ninjaer(!), og må nedkjempe onde Banglar alene eller med en venn.

Den nye versjonen er tilrettelagt for brede skjermer, i motsetning til 1994-originalen, og utviklerne i Tengo Project har jobbet mye med både bakgrunnsgrafikk, animasjoner og spesialeffekter for å forbedre utseendet uten å gjøre spillet helt ugjenkjennelig. På lydsiden kan du velge mellom originalmusikken og nyarrangert musikk.

Her har du en trailer (med overraskende nittitalls-Amiga-demoscene-aktig musikk):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.