Red Dead Redemption kommer til forrige PlayStation

Og Switch.

I en annonsering som ikke var sen med å få påklistret et [everyone disliked that]-meme på eX-Twitter, fortalte Rockstar Games at cowboyeposet Red Dead Redemption kommer til PlayStation 4 og Switch. Spillet vil naturligvis også bli spillbart på PlayStation 5 via bakoverkompatibilitet, og pakken inkluderer Undead Nightmare-ekspansjonen pluss innhold Game of the Year-versjonen.

Lanseringen finner sted torsdag 17. august. Det er britiske Double Eleven som står for den nye versjonen.

Dette ser altså ut til å være en ren overføring av spillet, ikke den nyversjonen det har gått rykter (eller kanskje heller vært forhåpninger) om i lang tid. Dette hindrer ikke Rockstar i å selge spillet til fullpris, 50 dollar i statene, som altså betyr at det vil koste dobbelt så mye som oppfølgerens fastpris på konsoll.

Ellers er jo dette gode nyheter, ettersom et svært kritikerrost og populært spill nå blir tilgjengelig for et bredere publikum (merkelig nok ikke inkludert PC-folket). Spillet kan allerede spilles på moderne Xbox-maskiner via bakoverkompatibilitet. Trailer:

En kommentar om “Red Dead Redemption kommer til forrige PlayStation”

  1. Synd de ikke har gjort noe mer med version. Håpet jo på en remake, i det minste en remastered..meen nei.. :-( :-(

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.