Top Gear-spillene kommer tilbake

I samlepakken Top Racer Collection for PC og konsoll.

Top Gear-spillene er klassiske arkaderacere fra SNES, av typen der du ser bilen bakfra og kjører på en endeløs vei mot horisonten. Spillene bruker ikke ekte 3D-grafikk, men todimensjonale «sprites», og minner sånn sett mye om for eksempel Lotus-serien som ble skapt av samme utviklerstudio.

Top Racer Collection.
Top Racer Collection.

I dag er det noe annet folk forbinder med navnet Top Gear, og om det er frykt for advokatene eller noe annet som gjør det vet jeg ikke, men når brasilianske QUByte Interactive nå relanserer spillene i en samlepakke har de valgt å bruke Top Racer-navnet spillene hadde i Japan (Toppu Rēsā).

Det vil si at pakken inneholder Top Racer, Top Racer 2 og Top Racer 3000. I tillegg skal den få nytt innhold, og det blir for eksempel mulig å spille over nettet.

Top Racer Collection ble opprinnelig kunngjort for alle de moderne konsollene i fjor høst, men har ikke blitt lansert enda. Nå har det imidlertid dukket opp en Steam-side for samlingen, så jeg antar at den begynner å nærme seg. Her er en eldre trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.