Her er Battle Brothers-skapernes neste spill

Menace byr på turbasert taktikk i en dyster fremtid.

Taktikkrollespillet Battle Brothers er en aldri så liten spillperle, og jeg har lenge lurt på hva utviklerne har tenkt å følge opp med. Nå vet vi svaret. Spillet heter Menace, og er et turbasert taktikk-/strategi-/rollespill som bytter Battle Brothers’ mørke fantasyverden ut med et science fiction-univers.

En ørken, i fremtiden. På en annen planet, sikkert.
En ørken, i fremtiden. På en annen planet, sikkert.

Selv om det er lite med spillets setting og grafikk som vekker minner om «forgjengeren», ser det ut som spillet bygger videre på mange av de samme konseptene. Det er nok et sandkassespill satt til en dynamisk verden, der vi må lede en slagstyrke rundt i verdensrommet og jobbe for (og mot) ulike fraksjoner.

Men her ser selve slagene ut til å være i en litt større skala enn før, med stridsvogner og tobeinte kamproboter og store, dynamiske slagmarker. I tillegg ser det ut som spillet har en tydeligere hovedfiende.

Menace skal etter planen slippes for PC neste år (Steam og Epic). Utgiveren er Hooded Horse, som begynner å få en temmelig heftig portefølje nå (sett fra synspunktet til noen som liker strategispill, selvsagt). Her er den første traileren:

https://www.youtube.com/watch?v=hcL-IhZ9XKk

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.