Bli bobleblåsende spøkelse i Bubble Ghost Remake

Husker du Bubble Ghost? Spillet får snart en nyversjon for Switch og PC.

Bubble Ghost debuterte i 1987 på datamaskiner som Atari ST, Amiga og Commodore 64, og er et finurlig lite actionspill der du spiller et spøkelse som må guide en boble gjennom stadig farligere miljøer uten at den sprekker. Får å gjøre dette må du blåse på boblen, for å få vinden til å dytte den i riktig retning.

Slik ser nyutgaven ut.
Slik ser nyutgaven ut.

Nå – eller okay, strengt tatt ikke før i 2024 – får spillet en nyversjon via spanske Vidibond Games. Bubble Ghost Remake kommer til PC og Switch, og basert på traileren ser det ut til å være GameBoy-utgaven av spillet, fra 1990, utviklerne har basert seg på.

Spillet er uansett bygd opp helt fra bunnen av, med ny grafikk og nye spillfunksjoner, inkludert helt nye moduser og fiender. I tillegg til klassisk historiemodus får vi «speedrun»-modus og en modus der du må fullføre hele spillet uten at boblen sprekker en eneste gang.

Her kan du se en fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.