Spisefest med Pac-Man

Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs kommer til PC og konsoll.

Det pilleavhengige pizzatrynet Pac-Man er fortsatt populær, og tilbake i 2020 dukket han opp i et «battle royale»-spill utviklet for Googles Stadia-tjeneste. Den er nå nedlagt, men nå kommer i alle fall spillet tilbake fra de døde. Det heter nå Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, og skal slippes snart for PC og de tre vanlige konsollene.

Skjermbilde.
Skjermbilde.

Dette er et rent flerspillerspill, der opp til 64 spillere må konkurrere om å få gaflet nedpå alt de kommer over i ulike labyrinter – inkludert hverandre. Spillerne må også prøve å oppnå spesifikke mål underveis.

Som vanlig blir det metaprogresjon og kosmetiske belønninger, og man får mulighet til å skreddersy sine Pac-figurer underveis. Jeg tror nok jeg personlig holder meg til mer tradisjonelle Pac-Man-spill, men det ser jo ikke helt ueffent ut, det her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.