Det lekre strategispillet Manor Lords har fått slippdato

Kommer til Game Pass på dag én.

Mange tenker at strategispill er en nisjesjanger, men ifølge utgiver Hooded Horse ligger deres kommende Manor Lords på tredjeplass i lista over spill med flest ønskelisteoppføringer på Steam. Nå har de sluppet en trailer for spillet, der de også annonserer at spillet skal slippes i «early access» den 26. april på Steam, GOG og Game Pass, og at det kommer til Xbox senere.

Småpent.
Småpent.

Manor Lords kombinerer bybygging med krigføring, og finner sted i middelalderen. Bybyggingen skal være fleksibel (uten rutenett eller noe annet som begrenser hvor du kan plassere ting), og systemene som simulerer byens (forhåpentlige) vekst skal være inspirert av historisk data om hvordan middelalderbyer vokste frem rundt viktige handelsruter.

Som i mange andre spill i sjangeren vil du måtte forholde deg til både ulike sesonger og værforandringer, og spillet skal også ha realistiske bygninger. I tillegg har det altså en ganske avansert kampkomponent, som minner mye om slagene i Total War, med formasjoner, flanking, moral og så videre. Her er den ferske traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.