Radiant Silvergun har kommet til PC

Det tok bare 25 år!

Radiant Silvergun er et vertikalskrollende romskytespill fra japanske Treasure, som først ble sluppet i arkadehallene i 1998 før det dukket opp på Sega Saturn senere samme år. Det regnes ofte som et av sjangerens aller beste spill, og skilter blant annet med stor frihet til å spille på forskjellige måter avhengig av hvilke våpen du bruker.

Radiant Silvergun.
Radiant Silvergun.

Nå har det endelig dukket opp på PC. Her har det fått noen nyheter, slik som at du kan velge om du vil spille med kameraet som i Xbox Live Arcade-versjonen fra en del år tilbake, eller den gamle Saturn-versjonen. I tillegg er det støtte for tastaturet, samt alle Xbox, PlayStation og til og med Switch-kontrollere.

På samme måte som med Switch-versjonen fra i fjor, er det også internasjonale poengtavler (noe som kommer godt med siden spillet har et svært dypt poengsystem), og man kan også spille med regelsettet til Ikaruga, en annen kultklassiker fra samme utvikler. Det er fem vanskelighetsgrader å velge mellom, men de er sannsynligvis alle i den sadistiske enden av skalaen.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.