Nå er Stronghold: Definitive Edition lansert

Bygg middelalderborger som om det var 2001 (bare litt bedre).

Stronghold-serien er en av spillindustriens småskjulte suksesser – den har aldri holdt noen voldsomt høy profil, men har samtidig en stor tilhengerskare der mange har vært med siden det første Stronghold-spillet ble lansert i 2001.

Isometrisk 2D-grafikk sier vi vel aldri nei takk til.
Det er Stronghold igjen.

Det er samtidig ikke til å komme unna at ikke alle Stronghold-spillene som har blitt lansert i mellomtiden har holdt like høy kvalitet, og det er kanskje også derfor utvikler Firefly Studios stadig vender tilbake til klassikerne med nye og oppdaterte versjoner.

Nå har de sluppet Stronghold: Definitive Edition, en ny og videreutviklet versjon av det første spillet i serien. I tillegg til at presentasjonen har fått en overhaling får vi nytt innhold (inkludert en ny kampanje laget av originaldesignerne) og en rekke forbedringer som skal gjøre spillet lettere og triveligere å forholde seg til (slik som automatisk handel).

Om du ikke kjenner til Stronghold fra før, er det altså snakk om en kombinasjon av sanntidsstrategi og bybyggerspill, med et solid fokus på borger.

Stronghold: Definitive Edition ble lansert i går, og har fått en god mottakelse så langt. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.