Bandittbanking i to Double Dragon-spill

Super Double Dragon og Double Dragon Advance er relansert for PC og konsoll.

Double Dragon-serien med slåssespill har holdt det gående siden åttitallet, og nå har utgiver Arc System Works sluppet to av seriens eldre utgivelser på moderne plattformer. Spillene det er snakk om er Super Double Dragon (som opprinnelig kom til SNES i 1992) og Double Dragon Advance (som opprinnelig kom til GameBoy Advance i 2003).

Dama må reddes.
Dama må reddes.

I begge spillene må en eller to spillere kjempe seg gjennom skrollende miljøer fulle av banditter, og som vanlig i serien er miljøene litt mer kompliserte enn i mer kjente spill som Streets of Rage. Mens Super Double Dragon var et helt «nytt» spill da det først kom, var Double Dragon Advance mer en slags remix av tidligere spill i serien. Begge er godt likt.

Det ser ikke ut som det er så voldsomt mye nytt i de relanserte utgavene – det som nevnes er at du kan velge mellom fem rammer for skjermbildet, og at du kan spille i høyere hastighet enn før om du vil ha en ekstra utfordring.

Super Double Dragon og Double Dragon Advance er nå ute på den vanlige konsolltrioen, samt PC (via Steam). Trailere:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.