Bli med cd SPILL på jakt etter sagnomsuste Atlantis

Har Indiana Jones and the Fate of Atlantis tålt tidens tann?

Hvis dere er faste lesere av Spillhistorie.no eller faste lyttere av cd SPILL, er sjansene store for at dere enten kjenner til Indiana Jones and the Fate of Atlantis fra før, eller har plukket opp litt om det nå og da ettersom det har blitt nevnt både her og der. Det regnes som en av de store LucasArts-klassikerne fra nittitallet, og representerer for mange den legendariske utvikleren på sitt beste.

Indiana Jones må stadig banke nazister.
Indiana Jones må stadig banke nazister.

Handlingen følger Indiana Jones og en tidligere partner, Sophia Hapgood, som må prøve å snuse opp lokasjonen til det tapte kontinentet Atlantis – helst før de alltid like irriterende nazistene gjør det. Atlantis’ innbyggere brukte nemlig et mystisk stoff i teknologien deres, som kan være svært farlig i feil hender. For å finne ut hvordan dette går til, må du høre podcasten.

I dag har Sigve og MrMamen fått med seg Eirik Gjerløw for å ta seg et virkelig dypdykk til Atlantis. Resultatet er faktisk den lengste cd SPILL-episoden noensinne, så her er det bare å rydde timeplanen eller ta en ekstra lang omvei på vei hjem fra jobb.

Siden Indiana Jones and the Fate of Atlantis ble nevnt her på bruket var det i NM i Amiga-spill, der vi regner med det går ganske greit videre – hvis du vil forsikre deg, eller for eksempel mener Amiga-versjonen av arkadeklassikeren Temple of Doom er enda bedre (du er rar, men det er lov), er det fortsatt mulig å stemme.

Men her er altså ukens cd SPILL:

En kommentar om “Bli med cd SPILL på jakt etter sagnomsuste Atlantis”

  1. Meget bra episode om et meget bra spill. Falt noen brikker på plass som løsnet igjen underveis; Sigve har i mange episoder klaget over manglende tålmodighet til pek og klikk-spill. Likevel har han tilbrakt mye tid på Indy4?? Ok, viser seg at han valgte fists-path. Så viser det seg mot all formodning at han valgte Wits-path, som vi alle fryktet? Så altså: kjekk, men forvirrende episode :D

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.