Half-Life feirer 25-årsdag med stor oppdatering

Og det er helt gratis denne helgen.

Half-Life ble opprinnelig lansert den 19. november 1999, og i anledning at det denne helgen fyller 25 år har Valve klasket til med en gigantisk oppdatering for spillet. Ikke bare det, men de har også gjort det helt gratis, så lenge du går inn på Steam og grabber det innen mandag 20. november klokken 19.00.

Oppdateringen

Innholdsmessig har Half-Life fått fire helt nye flerspillerkart, samt en minikampanje som opprinnelig var ekskslusiv for diverse blader og maskinvareprodusenter (Half-Life: Uplink). Tre ekstra flerspillerkart som opprinnelig ble lansert på en CD-plate som het Half-Life: Further Data er også inkludert.

Så har vi tekniske oppgraderinger, slik som full støtte for Steam Deck og kontrollere, ekte bredskjerm-modus og diverse grafiske forbedringer. Grensesnittet har også blitt oppgradert til å kunne skaleres til høyere oppløsninger. I tillegg er det nå mye lettere enn før å spille flerspiller via Steam.

Det er en hel haug andre oppdateringer og feilrettinger også, og du kan se alt sammen på et dedikert nettsted Valve har satt opp.

Sist, men ikke minst, har de lagt ut en dokumentar om spillets utvikling på YouTube. Den er på én time, og fullstappet med intervjuer. Du kan se den her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.