Mer snadder til Atari 50

Den allerede temmelig solide samlepakken har fått tolv nye spill.

Atari 50 er en kombinasjon av spillsamling og interaktiv dokumentarfilm som blant annet inneholder over 100 spill, inkludert kjente klassikere, ukjente perler og noen helt nye laget for anledningen. Nå har den fått tolv nye spill, i en gratis oppdatering.

De nye spillene er primært for Atari 2600. Her er det noen kjente spill, slik som Bowling, Circus Atari og Super Football, men det er også noen prototyper som aldri ble lansert offisielt (før nå) og et par «homebrew» spill laget i nyere tid. Pakken har også fått flyspillet Warbirds for håndholdte Atari Lynx.

Her er en full liste:

 • Adventure II (homebrew) 2600
 • Bowling 2600
 • Double Dunk 2600
 • Maze Craze 2600
 • Miniature Golf 2600
 • MotoRodeo 2600
 • Aquaventure (prototype) 2600
 • Save Mary (prototype) 2600
 • Super Football 2600
 • Return to Haunted House (homebrew) 2600
 • Circus Atari 2600
 • Warbirds Lynx

Jeg har aldri rukket å skrive ned mine tanker om Atari 50, men det er absolutt et produkt jeg anbefaler alle med interesse for spillhistorie. Så skal det sies at de av oss uten erfaring med Atari 2600 neppe blir helt overveldet over spillene for den konsollen, så ikke forvent over hundre spill som hvert kommer til å hekte deg i evigheter.

Atari 50 er uansett ute på Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC (Steam & GOG) og Atari VCS. Her er en trailer for oppdateringen:

Utvikler Digital Eclipse har også stått bak The Making of Karateka, et annet produkt i samme sjanger som absolutt er å anbefale. Denne uken skal de kunngjøre det neste spillet i samme serie.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.