Industry Giant 4.0 er på vei

Bli rik på produksjon, transport og salg i dette kommende strategispillet.

Industry Giant-spillene ble rimelig populære rundt tusenårsskiftet, takket være en vanedannende kombinasjon av Transport Tycoon-aktig infrastruktur-strategi og Capitalism-aktig forretningssimulering. I løpet av andre halvdel av 2024 kommer serien tilbake, i Industry Giant 4.0.

Ny utvikler, samme konsept

Denne gangen er det det tyske studioet Don VS Dodo som står bak utviklingen, og de har tydeligvis jobbet med spillet en stund. Som før handler det om å bygge opp et forretningsimperium ved å produsere, transportere og selge alt mellom himmel og jord, og du kan bygge alt fra gruver og gårder til kjøpesentre, og det er over 60 forskjellige råvarer og produkter i spillet.

Alt dette må også transporteres, ved hjelp av jernbane, veier, skip og fly. Utviklerne lover rikelig med dybde, og skryter blant annet av at spillet har årstider som påvirker både produksjon og konsum.

Sjangeren er litt mer aktiv nå enn den var da Industry Giant-serien var på sitt mest populære, så det blir spennende å se om Industry Giant 4.0 har det som trengs for å konkurrere. Du finner det uansett på Steam, og her kan du se en trailer:

Hvis du stusser litt på hvor Industry Giant 3 ble av, er vi forresten to.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.