Ballance er tilbake på digitale portaler

Ballrullingsspillet fra 2004 er ute på Steam og GOG.

Ballance dukket opprinnelig opp i 2004, og er et spill der du ruller en ball rundt i labyrintaktige brett fulle av fysikkbaserte hindringer som må overkommes ved hjelp av en kombinasjon av kløkt og fingerferdighet. Spillet ble godt mottatt, selv om det neppe ble noen stor suksess for utviklerne. Det ble solgt som et billigspill av utgiver Atari, og fikk ikke allverdens med drahjelp derfra.

Ballance.
Ballance.

Tilgjengelig igjen

Nå har Ziggurat Interactive relansert Ballance på Steam og GOG. Deres versjon er enkelt og greit originalutgaven bakt inn i et system for å gjøre den kompatibel med moderne operativsystemer, så det er Ballance akkurat slik det ble sluppet i 2004.

Et ekstra nivå sluppet som en gratis utvidelse etter lansering er ikke inkludert, men det kan visstnok installeres manuelt. Spillet støtter heller ikke bredskjermformat, men også her kan man visstnok installere tilhengerskapte oppdateringer for å få orden på sakene. Sjekk PCGamingWiki for mer informasjon.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.