Blizzard har sluppet Diablo og Warcraft I & II på Battle.net

Klassikerne er tilgjengelige på Blizzards egne butikk.

Nå som Activision Blizzard har blitt innlemmet i Microsoft-imperiet, og allerede måttet tåle de første oppsigelsene, er det et åpent spørsmål hva som kommer til å skje med Battle.net i lengden. Microsofts kjøp av selskapet handler jo mye om å styrke sin satsning på Game Pass, og der er vel Battle.net – som spillbutikk, i alle fall – heller et problem enn en fordel.

Diablo. Han her har jeg kverket noen ganger.

Men noen hos Blizzard syntes åpenbart at butikken trenger tre «nye» spill, og har nå lansert Warcraft, Warcraft II og Diablo på tjenesten. Dette er altså ikke nyversjoner, men de gamle versjonene med oppdateringer og ekspansjoner inkludert, fikset opp til å kjøre glatt på nye Windows-utgaver.

I bunn og grunn ser det altså ut til å være de samme pakkene som du har kunnet kjøpe på GOG en stund, men nå kan du altså ha dem på Battle.net-kontoen din om du skulle ønske det. I grunnen er det litt rart at de ikke har vært tilgjengelige på den tjenesten tidligere.

Jeg tror ikke noen av disse spillene trenger å introduseres, men du finner et stort tilbakeblikk på Diablo her på nettstedet, og podcasten cd SPILL har viet en episode til Warcraft.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.