Syberia-skaperens første spill kommer tilbake

Microids har kunngjort Amerzone: The Explorer’s Legacy.

Før den belgiske tegneseriekunstneren Benoît Sokal skapte det uforglemmelige eventyrspillet Syberia, ledet han utviklingen av et annet spill. Det heter Amerzone, og i likhet med Syberia forteller det om en fantastisk reise gjennom en verden der mystikk blandes med det realistiske. Målet er å utforske en mektig regnskog for å bevise eksistensen til en mytisk fugleart.

Skjermbilde.
Skjermbilde.

Nå kommer Amerzone tilbake. Amerzone: The Explorer’s Legacy slippes for PC (Steam, GOG), PlayStation 5 og Xbox Series X|S senere i år, og er en nyversjon med helt ny og moderne grafikk. I tillegg loves vi reviderte gåter og nye utfordringer. Handlingen skal fortsatt være trofast mot den fra originalspillet.

Benoît Sokal døde dessverre i 2021, etter lengre tids sykdom. Han arbeidet med spill til det siste, og hans siste prosjekt, Syberia: The World Before, kom ut etter hans død. Spillet høstet mye skryt. Nyversjonen av Amerzone lages av samme studio, Microids Studio Paris. Her er en trailer:

En kommentar om “Syberia-skaperens første spill kommer tilbake”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.