Visste du at Yuzo Koshiro lager Mega Drive-spill?

Skal slippes i fysisk utgave for den klassiske konsollen, men det kommer også til moderne plattformer.

Yuzo Koshiro er en kjent spillmusikkskaper, med spill som Streets of Rage, Shenmue, Etrian Odyssey og mange flere på rullebladet. Han er også veldig glad i Segas 16-bitkonsoll Mega Drive, og selskapet hans jobber i disse dager med et helt nytt skrollende skytespill for konsollen.

Spillet heter Earthion, og ifølge Koshiro selv presser det Mega Drive til det absolutt ytterste. På sosiale medier har han lagt ut video og bilder fra spillet (ikke i verdens beste kvalitet, siden han har filmet TV-skjermen), og det ser genuint imponerende ut.

Earthion kommer tidligst mot slutten av året. Det kommer i fysisk versjon, og vil ifølge Koshiro forhåpentligvis bli tilgjengelig i de markedene der Mega Drive-spill ble solgt opprinnelig. Så vi kan nok se frem til å få det spilt på europeiske konsoller. Men en versjon for moderne plattformer er også under utvikling (alle de vanlige konsollene, og det er også planer om en PC-versjon).

Du finner traileren på X-Twitter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.