Her er første glimt av oppfølgeren til Star Control 2

Free Stars: Children of Infinity har fått en tidlig trailer.

Jeg har mange ganger beskrevet Star Control 2: The Ur-Quan Masters som et av de beste spillene jeg har spilt, og derfor er det gledelig at det arbeides med en oppfølger. Siden originalskaperne fortsatt eier universet, men ikke selve Star Control-navnet, har denne oppfølgeren fått navnet Free Stars: Children of Infinity.

Direkte oppfølger

Per nå vet vi at Children of Infinity finner sted tre år etter hendelsene i The Ur-Quan Masters. En ny oppdagelse leder både til fremtidshåp og konflikt, og en ny trussel dukker opp. Ganske vage greier, altså.

En ny trailer viser uansett et spill ganske likt det forrige. Du må utforske et stort univers med hundrevis av solsystemer og tusenvis av planeter, og bebodd av en sær gjeng med ulike raser som du kan prøve å bli venn med (eller ikke). Samtidig må du samle ressurser og oppgradere flåten din. Nytt denne gangen er mulighet for å spille i samarbeidsmodus.

Som du ser av traileren planlegges en folkefinansieringskampanje via Kickstarter. Slik jeg forstår det er det ikke lenge siden spillet gikk ut av preproduksjon, så antakeligvis (og forhåpentligvis) er ikke traileren så veldig representativ for hvordan fullversjonen kommer til å se ut. Her er den:

Vil du prøve Ur-Quan Masters først, er det tilgjengelig gratis.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.