Skyrim og sofagaming med Mattis og Jakob fra Aktiv Dödshjelp

Nerdatorium diskuterer musikk og spill med Mattis Mandt og Jakob Schøyen Andersen fra Norges farligste band.

Podcasten Nerdatorium har en ny episode ute, og denne gangen har de fått besøk av Mattis Mandt og Jakob Schøyen Andersen fra punkrock-bandet Aktiv Dödshjelp. De kaller seg for Norges farligste band, men virker jo ikke skumle i samtale med André Kvebek og Maurice Adams.

Som seg hør og bør blir det etter hvert snakk om litt gaming, og da går praten innom alt fra Baldur’s Gate 3 (tommel opp!) og Skyrim til FIFA og World of Warcraft. Blant annet snakkes det om samarbeidspill i sofaen, og hvordan gjøre ære på gode spill.

Her kan du høre episoden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.