SNK har lesset ut 20 klassikere på GOG

Ninja Commando, Soccer Brawl, Mutation Nation, Sengoku 2 og Metal Slug 4 er noen av spillene i utvalget.

SNK er ikke Japans mest kjente konsollprodusent, men deres NeoGeo har en svært høy stjerne hos samlerne ettersom denne konsollen i praksis var laget for å spille arkadespill. Man kunne spille et NeoGeo-basert spill i arkadehallen, og kjøpe samme spill for NeoGeo-konsollen sin om man likte det.

Selkapet var også en profilert spillutgiver, og deres mest kjente serier inkluderer Metal Slug, King of Fighters og Samurai Shodown. Nå har de sluppet 20 av de gamle spillene sine på GOG. Disse kommer i tillegg til tidligere utgivelser, så det er totalt over 50 SNK-spill på tjenesten nå – og GOG lover flere i fremtiden.

Her er hele listen med nye utgivelser, kopiert fra GOG (for fem år siden ville jeg gått gjennom hele listen og sirlig endret fra store til små bokstaver, men nå orker jeg ikke slikt, det å legge dem i en ordentlig punktliste tok  tid nok):

Av disse husker jeg å ha spilt King of Fighters-utgivelsene og Metal Slug 4, men samtidig glir de såpass inn i de andre spillene fra seriene at jeg ikke kan si noe vettugt om dem annet enn at de hadde fine piksler. Men hvis du gjenkjenner noen skjulte perler i samlingen, må du gjerne gi lyd fra deg i kommentarfeltet!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.