Endless Legend er gratis på Steam

Bygg imperier i en fargerik fantasy-verden.

Spillhistorie.no begynner å bli noen år nå, og hvis du fulgte oss i starten vet du at vi hadde et langt større fokus på nyere spill enn vi har i dag. Et av spillene vi skrev mye om var Endless Legend, et fantasy-basert strategispill der du bygger opp mektige imperier (altså et spill i 4X-sjangeren). Spillet kom fra studioet som senere ga oss det mer Civilization-aktige Humankind.

Endless Legend.
Endless Legend.

Endless Legend har mange kule elementer, ved siden av at det fortsatt er et av sjangerens flotteste spill. Blant annet er spillets åtte fraksjoner svært ulike hverandre, slik at spillestilen din genuint må endre seg basert på hvem du spiller. I tillegg er verden i seg selv både mystisk og spennende å utforske.

Gratis på Steam

Nå kan du grabbe spillet helt gratis på Steam. Der vil det være gratis frem til 23. mai, klokka 19:00. Selvsagt beholder du tilgangen etter at gratisperioden er over, men du må altså få det over på kontoen din innen den tid.

Dermed har du ikke lenger noen unnskyldninger til å ikke prøve dette vanedannende strategispillet. Kanskje det til og med kan holde deg opptatt helt til neste Civilization-spill dukker opp?

En annen veldig kul ting med Endless Legend er at en av rasene er drager.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.