Det spøker i England

Det nylanserte pek-og-klikk-eventyret An English Haunting har blitt godt mottatt.

Vi liker pek-og-klikk-eventyr, og at de har lekker pikselgrafikk er ingen ulempe. An English Haunting er det neste spillet fra skaperne av Nightmare Frames, og her sendes vi tilbake til London i 1907 der Ghostbusters hadde hatt mye å gjøre hvis de hadde vært født. Byen er nemlig full av spøkerier, og med maskinen du (som professor Patrick Moore) har oppfunnet kan du se dem.

Skjønt, maskinen må fullføres først, og du har bare 72 timer på deg for å fullføre den før departementet ditt blir lagt ned.

Utviklerne lover et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr med fokus på puslenøtter av den klassiske sorten (finn ting, kombiner dem og bruk dem riktig sted), der du besøker over 60 skjermer og treffer over 70 figurer inkludert noen basert på ekte mennesker. Spillet ble sluppet i forrige uke, og har fått en god mottakelse på Steam. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.