Beyond Good & Evil får jubileumsutgave

Klassikeren vender tilbake allerede neste uke.

Beyond Good & Evil fra 2004 er et av de mest vellykkede spillene fra det som må sies å ha vært en glansperiode for den franske utgiveren Ubisoft. Sammen med spill som Prince of Persia: The Sands of Time, Far Cry og Splinter Cell var det med å gi Ubisoft et rykte som en uredd og kvalitetsbevisst utgiver.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition

Nå kommer Beyond Good & Evil tilbake, i en jubileumsutgave. Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition slippes allerede 25. juni for PlayStation, Xbox, Switch og PC, og for en gangs skyld kommer PC-versjonen til Steam på dag én (i tillegg til Epic og Ubisoft Store). Spillet dukker også opp på Amazon Luna og GeForce Now.

Jubileumsutgaven skilter med oppgradert grafikk i opp til 4K-oppløsning, et modernisert kontrollsystem og en rekke justeringer for å forbedre spillopplevelsen (slik som autolagring og muligheten til å hoppe over mellomsekvenser), samt en ny skattejakt i selve spillet og en egen «speedrun»-modus.  Et galleri med bak kulissene-innhold er også inkludert.

I Beyond Good & Evil får vi rollen som Jade, som i utgangspunktet prøver å tjene penger som naturfotograf på planeten hun bor på. Men uheldigvis er denne planeten under angrep fra en gjeng slamper, og sammen med adoptivonkel Pey’j ender Jade opp som en viktig del av motstandskampen.

Mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.