Det mest spennende rollespillet du ikke har hørt om?

Et av de mest spennende rollespillene på vei akkurat nå er Sui Generis, et isometrisk åpen verden-spill som skilter med mye teknologi vi ikke ser så ofte i sjangeren – eller i det hele tatt. Bevegelsene til figurene på skjermen er for eksempel ikke forhåndsanimerte, men skapes av en fysikkbasert simulator (som i det glimrende vesle spillet Grow Home, men forhåpentligvis litt mindre klumsete). Dette får store konsekvenser for hvordan kampsystemet virker, noe du kan se av videoen skjult bak «les videre»-lenken.

Videoen er imidlertid ikke fra Sui Generis, men Exanima. Det er en prolog, som også presenteres som et fullverdig spill.

Der Sui Generis skal foregå i en massiv, åpen verden og stor valgfrihet, er Exanima en mye mer tradisjonell affære. Det beskrives som en lineær «dungeon crawler» som ser ut til å fokusere betydelig mer på kamp enn Sui Generis.

Nå håper utviklerne å få Exanima ut på Steams «early access»-tjeneste, men for å få det til må de gjennom Greenlight. De som har støttet utviklernes folkefinansieringskampanje får forøvrig tilgang på begge spillene.

En kommentar om “Det mest spennende rollespillet du ikke har hørt om?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.