Fallout 4 kommer 10. november i år

Så var det endelig offisielt. Til stor overraskelse for mange, lanseres Fallout 4 allerede 10. november i år. Under presentasjonen fra Bethesda fikk vi blant annet se at man kan bygge sin egen landsby i spillet, tiltrekke seg handelsmenn, sette opp egne forsvarsverker, og mye, mye mer. Førsteinntrykket mitt var at de har blandet inn overlevelsessjangeren i spillet, noe som kan se ut til å bli svært så interessant.

Fallout 4 ansiktsbehandling
Man kan skulpturere sitt eget ansikt i Fallout 4 (bilde: Fallout 4 / Facebook)

«Crafting»-systemet ser også svært elegant ut, man kan bryte ned omtrent alt i hele verdenen til å bli råmaterialer, som man igjen kan bruke til å bygge nye ting – alt fra våpen til hus. Endelig får alle de tusenvis av tingene som i tidligere spill har vært referert til som «skrap», en nytteverdi.

Spillet benytter seg som ventet av en videreutviklet versjon av Creation Engine (som ble benyttet til Elder Scrolls V: Skyrim), sånn passe oppgradert til den nye konsollgenerasjonen. Det blir spennende å se om PC-eiere kan skru opp grafikken noen hakk fra dag én, eller om man må vente på nedlastbare modifikasjoner (slik som pakken med HD-teksturer som fulgte kort tid etter lanseringen til Skyrim). Under kan du se tre videoer fra presentasjonen til Bethesda.

E3-trailer

Gameplay

Crafting

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.