Unik video fra Forza Motorsport 6!

Vi presenterer herved en unik gameplay-video fra Forza 6 i regnvær! Jeg skaffet meg nemlig tidlig tilgang på Forza Motorsport 6 ved å kjøpe Ultimate Edition. Den kostet noen hundrelapper ekstra, men samtidig fikk jeg inkludert sesongkort på nedlastbart innhold (alt innhold fram til Porsche-pakken), samt en drøss av ekstrabiler. Deretter prøvde jeg meg fram med Twitch-strømming på Xbox One – klikk dere videre for å se resultatet! Jeg kan ikke annet enn å si at kjøring i regnvær er sykt fett!

Forza Motorsport 6
Heftige scener på den regntunge banen.

Jeg kommer tilbake med noen ordentlige førsteinntrykk fra spillet senere – i mellomtiden får dere nøye dere med denne videoen jeg tok opp av min Nissan Skyline 1971-modell på en regntung bane i Amerika.

Beklager noe dårlig lyd – det ble noen problemer mellom lyden fra spillet og lyden fra Kinect, der stemmen min ble avbrutt når lydnivået i Forza ble høyt. Derfor prater jeg en del ganger uten at det kommer lyd… Jaja – det var i alle fall utrolig fett å kjøre i regnvær!

2 kommentarer om “Unik video fra Forza Motorsport 6!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.