Unik video fra Forza Motorsport 6!

Vi presenterer herved en unik gameplay-video fra Forza 6 i regnvær! Jeg skaffet meg nemlig tidlig tilgang på Forza Motorsport 6 ved å kjøpe Ultimate Edition. Den kostet noen hundrelapper ekstra, men samtidig fikk jeg inkludert sesongkort på nedlastbart innhold (alt innhold fram til Porsche-pakken), samt en drøss av ekstrabiler. Deretter prøvde jeg meg fram med Twitch-strømming på Xbox One – klikk dere videre for å se resultatet! Jeg kan ikke annet enn å si at kjøring i regnvær er sykt fett!

Forza Motorsport 6
Heftige scener på den regntunge banen.

Jeg kommer tilbake med noen ordentlige førsteinntrykk fra spillet senere – i mellomtiden får dere nøye dere med denne videoen jeg tok opp av min Nissan Skyline 1971-modell på en regntung bane i Amerika.

Beklager noe dårlig lyd – det ble noen problemer mellom lyden fra spillet og lyden fra Kinect, der stemmen min ble avbrutt når lydnivået i Forza ble høyt. Derfor prater jeg en del ganger uten at det kommer lyd… Jaja – det var i alle fall utrolig fett å kjøre i regnvær!

2 kommentarer om “Unik video fra Forza Motorsport 6!”

  1. Forza-serien har aldri fristet meg så veldig, men jeg må si at dette så ganske moro ut. Og regneffektene imponerte meg veldig.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.