Video: Oslo Børs på Commodore 64

Her om dagen lette jeg etter video av det norskutviklede Commodore 64-spillet Oslo Børs på YouTube. Jeg prøvde å søke på flere måter, men fikk ingen resultater. Hm! Slik kan det jo ikke være, tenkte jeg, så jeg bestemte meg for å lage min egen video av spillet.

Jeg skjønner selvsagt hvorfor Oslo Børs ikke er et spill man har vært spesielt interessert i å lage YouTube-videoer av. Det er ikke et veldig spennende spill å se på, og heller ikke direkte gøy å spille når man ikke har motspillere. Men det er jo norsk spillhistorie, så det fortjener å ha noe på YouTube også.

Du finner videoen under. Jeg må innrømme at jeg spiller mest for syns skyld, så det går ikke glimrende, akkurat. Tidligere i år kom det forresten en ny versjon av Oslo Børs (jeg spiller den gamle), som Kristian tok en titt på. I artikkelen hans forklarer han litt mer om hvordan spillet fungerer, så ta gjerne en titt på den.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.