Video: Oslo Børs på Commodore 64

Her om dagen lette jeg etter video av det norskutviklede Commodore 64-spillet Oslo Børs på YouTube. Jeg prøvde å søke på flere måter, men fikk ingen resultater. Hm! Slik kan det jo ikke være, tenkte jeg, så jeg bestemte meg for å lage min egen video av spillet.

Jeg skjønner selvsagt hvorfor Oslo Børs ikke er et spill man har vært spesielt interessert i å lage YouTube-videoer av. Det er ikke et veldig spennende spill å se på, og heller ikke direkte gøy å spille når man ikke har motspillere. Men det er jo norsk spillhistorie, så det fortjener å ha noe på YouTube også.

Du finner videoen under. Jeg må innrømme at jeg spiller mest for syns skyld, så det går ikke glimrende, akkurat. Tidligere i år kom det forresten en ny versjon av Oslo Børs (jeg spiller den gamle), som Kristian tok en titt på. I artikkelen hans forklarer han litt mer om hvordan spillet fungerer, så ta gjerne en titt på den.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.