Hakk og hugg i SNES-spillet Legend

Det sideskrollende actionspillet Legend minner litt om Streets of Rage og Golden Axe. Nå er det ute på Steam.

Piko Interactive har relansert SNES-spillet Legend på Steam. Dette er et sideskrollende actionspill der du styrer en fantasy-helt gjennom dystre, middelalderske miljøer og hugger ned alt du måtte møte av monstre og fiendesoldater. Piko Interactive sammenligner det med Final Fight og Streets of Rage.

Steam-utgaven er SNES-spillet, som kjører via en emulator. Legend ble utviklet av franske Arcade Zone, og opprinnelig lansert i 1994. På spillets forum bekrefter Piko Interactive at de også vil relansere Arcade Zone-spillet Iron Commando. Det ble opprinnelig kun lansert i Japan, på tross av at utviklerne var franske, men Steam-versjonen vil være på engelsk.

Det gjenstår å se om også Arcade Zones tredje SNES-spill, Nightmare Busters, kommer til Steam. Her er en video fra spillet:

PS: Her er instruksjoner for hvordan du kan endre kontrollsystemet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.