Path of Exile utvides

Det svært populære gratisspillet Path of Exile utvides neste år med en tilleggspakke kalt Ascendancy.

Path of Exile er en slags Diablo-klone som er helt gratis å spille. Spillet støttes opp av mikrotransaksjoner, men i motsetning til de fleste andre spill på denne modellen, er dette ikke et «pay-to-win»-spill. Her er det ikke er mulig å kjøpe seg fordeler i spillet utover litt ekstra lagringsplass for ting og tang, samt mulighet for å øke antall karakterer man kan ha på en gang. Ellers er det kun kosmetiske ting som kan kjøpes, som for eksempel fetere effekter på våpen og rustninger – ja, til og med på fotavtrykkene.

path-of-exile-shavronne-action
Denne dama vil jeg gjerne møte i en mørk bakgate… eller kanskje ikke.

I går annonserte utviklerne av actionrollespillet at en stor utvidelse er på vei. Vi loves en helt ny spillmodus der man må klare seg gjennom vanskelige tester i en labyrint fylt med feller. I tillegg er det utviklet et nytt system for tilfeldig generering av kart, slik at det blir mye større variasjon på områdene enn det er i dag.

En annen spennende nyhet er en slags ny type sjefskamp, der man får møte den samme fienden – Keiser Izaro – flere ganger i løpet av labyrintene som skal kravles gjennom. Kampene vil utvikle seg basert på valgene man har gjort tidligere. Om man for eksempel ikke drepte hjelperne til Izaro, vil de kunne dukke opp når man møter keiseren ved en senere anledning.

Vi loves også hele 19 nye underklasser, nye egenskaper, nytt utstyr, samt en mengde fortryllelser som kan brukes til å forbedre sistnevnte. Noen dato utover «tidlig 2016» er foreløpig ikke satt, men spillet får likevel en nokså stor innholdsoppdatering den 11. desember.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.