Red Alert 2 er gratis på Origin igjen

Electronic Arts frister folk til nettbutikken sin ved å gi bort det populære strategispillet.

Electronic Arts satser fortsatt på nettbutikken Origin som et alternativ for Steam. Origin er faktisk ikke så ille som mange vil ha det til, men det er unektelig litt pes å ha enda en spillbutikk-klient på datamaskinen bare fordi Electronic Arts ikke vil dele inntektene sine med Steam (som kanskje er forståelig nok, med tanke på rapportene om hvor mye av inntektene Steam faktisk krever).

For å gjøre det litt mer fristende å laste ned Origin-klienten, gir EA rett som det er bort spill helt gratis. I september ga de bort Red Alert 2 og ekspansjonen Yuri’s Revenge – og nå gjør de det igjen.

Overdreven krigføring (på en god måte)

Få krigsspill er like fargerike som dette.
Få krigsspill er like fargerike som dette.

Red Alert 2 er et sanntidsstrategispill satt til en alternativ tidslinje der andre verdenskrig aldri fant sted, og vi i stedet måtte slite med en mye mektigere utgave av Sovjetunionen. Teknologien gikk også i en helt annen retning, så her skyter man hverandre med elektriske stråler og angriper fiendene med tankekontroll.

Dette er ikke et spill som tar seg selv særlig seriøst, med andre ord.

Skal jeg være helt ærlig, synes jeg det beste spillet i Red Alert-serien er det første. Red Alert 2 klarte aldri å hekte meg slik originalen gjorde. Men nå som det er gratis, kan jeg jo i det minste aktivere det på Origin i tilfelle jeg noensinne skulle finne på å prøve det igjen.

Som vanlig sier ikke EA hvor lenge de planlegger å ha gratistilbudet på Red Alert 2 i gang. Men med en gang du har aktivert spillet, er det «ditt, for alltid». Eller til Origin legges ned. Eller du sparkes fra tjenesten. Og så videre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.