Neste Drømmefall-kapittel kommer torsdag

Etter en spillmotor-overhaling er Red Thread Games tilbake på sporet.

Drømmefall Kapitler er den episodebaserte oppfølgeren til Drømmefall og Den Lengste Reisen. Nå har utviklerne i Oslo-baserte Red Thread Games endelig fått klargjort den fjerde episoden av fantasi-eposet deres, og den skal lanseres torsdag 3. desember. Her er traileren:

Drømmefall-veteraner husker utvilsomt at spillet sluttet med mange løse tråder, og det virket åpenbart at en oppfølger var planlagt. Funcom tullet seg imidlertid bort i massive flerspillerflopper, og det er først nå som serieskaper Ragnar Tørnquist har startet eget studio at Norges beste spillserie endelig har fått fortsette.

Men ting har ikke gått glatt for Red Thread Games, og en problematisk oppgradering av spillmotoren har ført til store forsinkelser. Den kommende episoden er den første i serien som er bygd på Unity 5-motoren fra starten av.

Dette er den nest siste episoden av Drømmefall Kapitler. Red Thread Games arbeider også med et spill som kalles Draugen, og det får vi utvilsomt vite mer om til neste år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.