Nå gis Jade Empire bort på Origin

Red Alert 2 fikk en kortvarig retur; nå er det det «glemte» BioWare-rollespillet som gis bort.

For et par dager siden fortalte vi at Red Alert 2 ble gitt bort på Origins On the House-program, for andre gang på kort tid. Selv brukte jeg anledningen til å snappe det opp, og jeg håper dere gjorde det samme – for nå er det borte.

Jade Empire.
Jade Empire.

I stedet har Jade Empire dukket opp på tjenesten. Dette er et actionrollespill satt til en verden inspirert av oldtidens Kina og kinesiske myter, som opprinnelig var eksklusivt for Microsofts første Xbox. Senere kom det til PC i en spesialutgave, og det er denne som gis bort nå. BioWare håpet utvilsomt at det skulle være starten på en ny serie, men det virker ikke som spillet ble populært nok.

Spillet har flere likhetstrekk med Star Wars-spillet Knights of the Old Republic, og har blant annet to motstridende filosofier som spillerne kan følge underveis. Selv husker jeg det som ganske artig, men litt ensformig og for kampfokusert for min smak.

For å skaffe deg Jade Empire for kroner null, må du inn på Electronic Arts’ Origin-nettbutikk. Det kan nok lønne seg å være rask, for EA sier aldri når de har planlagt å fjerne en tittel fra On the House-programmet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.