Eastside Hockey Manager er ferdigutviklet

Sports Interactive lager ikke bare fotballmanagerspill. Nå er Eastside Hockey Manager ute av «early access».

Liker du managerspill, men foretrekker ishockey fremfor fotball? Nå har Football Manager-utvikler Sports Interactive lansert den ferdige versjonen av Eastside Hockey Manager på Steam. Spillet har vært i «early access» en god stund, men nå er det altså klart.

Jeg liker Distant Worlds, og skal følgelig ikke gjøre narr av grafikken i dette spillet.
Jeg liker Distant Worlds, og skal følgelig ikke gjøre narr av grafikken i dette spillet.

Det er ikke snakk om et like påkostet spill som Football Manager, og det har for eksempel ingen tredimensjonal kampmotor. Men detaljene ser ut til å være på plass, og dessuten har det flerspiller for opp til 30 spillere. Spillet kommer med 30 ligaer og støtte for Steam Workshop, så spillerne kan legge til nytt innhold.

Du finner mer informasjon på Steam-siden til spillet.

Etter at broren min ble hektet på Football Manager nylig (la meg sjekke Steam … jepp, han spiller det faktisk akkurat nå), har jeg blitt mer og mer fascinert av sjangeren. Her er det tross alt snakk om ekstremt dype strategispill med kraftige simulator-elementer – nesten litt som Dwarf Fortress, bare for massemarkedet.

Min eneste personlige erfaring med hockey kommer forøvrig fra da jeg var barn, og lekte i en haug med «snø» ved Jordal Amfi. I virkeligheten var denne snøen selvsagt is fra banen, full av spytt, blod og det som verre er. Ugh.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.