Ubisofts For Honor får enspillerkampanje

For Honor byr på brutal, førstepersons middelalderkamp – og nå er det bekreftet at spillet får enspillerkampanje.

Da Ubisoft annonserte actionspillet For Honor på E3 i fjor, synes jeg det virket veldig spennende. Samtidig hadde jeg (og resten av verden) inntrykk av at spillet ville fokusere på flerspiller, så jeg glemte det raskt bort. Nå er har imidlertid spillets produsenter bekreftet at det får en enspillerkampanje.

– Jeg kan love deg at vi vil ha en solokampanje. Det er et av nøkkelområdene vi jobber med, og jeg gleder meg veldig til å vise den til dere, sier produsent Stephane Cardin i en rimelig ny video (som du kan se under).

Det gjenstår selvsagt å se hvilken form en slik solokampanje vil få, men det høres i alle fall ut som det er snakk om noe mer enn å bytte ut de andre spillerne med datastyrte «bot»-er. Her er intervju/presentasjonen:

Og her er en gameplay-video fra i fjor:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.