Har du prøvd retro-rollespillet The Quest?

Førstepersons rollespill inspirert av Might & Magic-serien.

The Quest tok for ikke så lenge siden steget over fra mobilformatene til PC, og ble lansert på Steam. Dette spillet er et førstepersons rollespill med turbasert kamp, der du beveger deg slik som i de eldste Might & Magic-spillene, samt Eye of the Beholder-serien og det rimelig nye Legend of Grimrock.

På besøk i en by.
På besøk i en by.

Spillet skilter med en åpen verden med mengder av steder å utforske, muligheten til å skreddersy figurene dine i detalj, et omfattende magisystem og et innebygd kortspill som du kan slappe av med når du besøker vertshusene i spillet. Du kan velge mellom fem figurklasser når du starter spillet.

Mange mobilspill får en blandet mottakelse når de dukker opp på Steam, men The Quest har nesten bare fått positive tilbakemeldinger. Spillerne trekker blant annet frem hvor trofast The Quest er mot rollespillene fra tidlig på nittitallet, og den rike innholdsmengden.

Ta en titt på denne traileren, for å se om The Quest kan være noe for deg:

Oppdatering: Spillet har visst vært på Steam siden desember, og er kun i tjenestens liste over nye lanseringer på grunn av en «bug». Men siden vi ikke har skrevet om det før, lar vi saken ligge (med noen endringer). :)

3 kommentarer om “Har du prøvd retro-rollespillet The Quest?”

  1. Ser ikke så verst ut, men jeg blir alltid skeptisk når et spill tar steget fra mobil og over på PC uansett om det er fortjent eller ikke.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.