Nytt Carmageddon-spill kommer til konsoll

Mens PC-versjonen vil være helt gratis for de som allerede eier Carmageddon: Reincarnation.

Stainless Games har annonsert Carmageddon: Max Damage for Xbox One, PlayStation 4 og PC. Spillet skal lanseres i løpet av året, og bringer den brutale galskapen fra Carmageddon-spillene til de nyeste konsollplattformene. Men det kommer også til PC, og om du allerede eier det folkefinansierte Carmageddon: Reincarnation, får du det nye spillet gratis.

Lastebilen er lastet med ketchup.
Lastebilen er lastet med ketchup.

Spillet skilter med over 30 forskjellige biler/drapsmaskiner, ti store miljøer å utforske, en karrieremodus med seks forskjellige typer løp, fire former for flerspiller og over 90 forskjellige bonusgreier som gir deg nye egenskaper. Og ja, det var ren avskrift fra pressemeldingen.

Den skryter forresten også av alle de forskjellige typene «fotgjengere» man kan kjøre ned i spillet – dette er tross alt Carmageddon.

For mer informasjon om det nye spillet, kan du svippe innom det offisielle nettstedet. Du kan også ta en titt på traileren under. Med mindre du er under atten år – da får du ikke lov. Beklager!

 

3 kommentarer om “Nytt Carmageddon-spill kommer til konsoll”

 1. Ser at Carmageddon: Reincarnation har fått lunkne anmeldelser. Noen her som har spilt det? Ble litt gira av at det kommer på konsoll nå. Synes de gamle var ganske moro. Og for ikke å snakke om Interstate-spillene! De var gøye de…

  Svar
  • Ikke spilt det nye Carmageddon, og ikke bare pga lunkne anmeldelser. Har bare spilt det første i serien, og det ble for teit for meg. Interstate 76 derimot…… Dumt GOG-versjonen er så trøblete. Har ikke prøvd å få den til å virke selv, men ble nesten fristet nå når jeg ser på skjermbildene…..

   Svar
   • Ja, det er jo ganske teit. Men hadde en del moro med å spille det sammen med andre. Synd at Intersate ikke kjører optimalt på ny hardware. Mange gode multiplayer-sessions der…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.