Obliteracers støtter lokal flerspiller for 16 spillere

Har du ikke kontrollere nok til vennegjengen? Bruk mobiltelefoner og bærbare PC-er.

Racingspillet Obliteracers har akkurat dukket opp på Steam. Spillets største trekkplaster må være at det støtter lokal flerspiller for hele 16 spillere, der man kan bruke alt fra mobiltelefoner til bærbare PC-er som ekstrakontrollere. Det er selvsagt også mulig å spille via nettet, hvis du ikke klarer å samle sammen nok venner eller kontrollere.

Kule baner.
Kule baner.

Spillet virker ikke helt ulikt Nintendos Mario Kart-serie, og lar spillerne bruke en bråte skitne triks for å gjøre livet surt for de andre. Spillere som har blitt tatt ut for godt kan til og med kontrollere et lite sikte for å plage de gjenværende – men her må alle de «døde» spillerne samarbeide om å kontrollere siktet, så for at det skal funke må de være koordinerte. Vi loves forøvrig også en solo-kampanje, der vi må bryne oss på hissige datamotstandere.

Om du er en av dem som føler denne typen spill har sitt naturlige hjem på konsoll, så kan du glede deg til at Obliteracers snart kommer til både Xbox One og PlayStation 4. Her er en stilig trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.